makarickckck | Дата: Среда, 30.Апр.2025, 20:45 | Сообщение # 1 |
Прохожий
Статус: Offline
| Потрібен нормальний сантехнік у Києві, бажано з досвідом і щоб працював без тяганини. Планую робити ремонт у ванній — замінити труби, встановити нову сантехніку (унітаз, раковина, душова кабіна), а також усунути пару старих протікань. Якщо хтось уже мав справу з адекватним майстром, який не зникає після авансу і реально вміє працювати — дуже прошу поділитися контактами. Буду вдячний за будь-які поради!
|
|
| |
payulass | Дата: Четверг, 01.Май.2025, 16:22 | Сообщение # 2 |
Прохожий
Статус: Offline
| Мені порекомендували сервіс Сан Санич, і я дуже задоволена, що дослухалась до поради. Вони реально надають якісні послуги сантехніків https://san-sanych.ua/poslugi-santexnuka.html Майстер приїхав у домовлений час, спокійно подивився обсяг роботи, підказав, які матеріали краще обрати, і одразу узявся до справи. Найбільше мене вразила акуратність — нічого зайвого, усе прибрано, чисто, працював у рукавичках. Навіть сусіди не скаржились, бо шуму було мінімум. Тепер ванна виглядає як у мрії — усе блищить, нова сантехніка працює бездоганно. Я щиро раджу цю компанію усім, хто мріє про комфорт і хоче зробити ремонт без головного болю.
|
|
| |